Recenze

z IP 89.24.249.*** | www.fajtl.cz | 14.2.2015 22:27
dobré
z IP 88.100.145.*** | 14.3.2015 13:27
V roce 2011 mi firma realizovala dřevěný strop a střechu pro mého zákazníka.Na základě velice dobrých zkušeností jak z kvalitou provedené práce,tak s dodržením rozpočtu a rychlostí realizace zakázky jsem si tuto firmu najal na realizaci střechy na svém RD.A opět mohu potvrdit že s kvalitou provedených prací tak i rozpočtem jsem byl naprosto spokojen. Takže jsem tuto firmu doporučil několika svým známým a tito byli taktéž spokojeni. Pokud mohu někomu doporučit firmu na zhotovení střechy,stropů a jiných truhlářských výrobků tak doporučuji firmu Josef Fajtl.
z IP 81.91.219.*** | 14.3.2015 18:30
V roce 2013 mi firma Fajtl prováděla realizaci střechy na novostavbě RD.Musím ocenit jak preciznost,tak solidní jednání. Na základě předchozí dobré zkušenosti jsem si v roce 2014 nechal zhotovit schodiště, se kterým jsem opět spokojen.Vřele tuto firmu doporučuji.
z IP 89.24.143.*** | 14.3.2015 22:38
Dobrý den, v roce 2009 nám firma Josefa Fajtla navrhla, vyrobila a smontovala kuchyňskou linku s moderními prvky a nadčasovým designem.
Kuchyňská linka je stále plně funkční i po šesti letech. Firma dodržela jak stanovený rozpočet, tak termín realizace.
Dále nám firma navrhla, vyrobila a smontovala vestavěnou skříň s botníkem. Skříň je velmi praktická a účelně vyřešená.
Velmi oceňuji mobilitu firmy. Firma neměla problém se zakázkou v Praze. Jednání s firmou bylo profesionální, rychlé a vstřícné.
Firmu Josefa Fajtla mohu jen doporučit.
z IP 46.13.206.*** | 18.3.2015 20:19
V roce 2014 mi firma Fajtla realizovala střechu mohu jen doporučit
z IP 93.153.127.*** | 19.3.2015 08:48
V roce 2012 nám firma Josefa Fajtla prováděla ve Městě Albrechticích střechu a stropy na staré chalupě. S prací , jednáním jsme byli velice spokojeni. Rozpočet byl dodržen , práce proběhli v termínu a komunikace byla na výbornou, a po dobrých skušenostech jsme v roce 2013 si nechali postavit velký zahradní domek s pergolou a následně i nové schodiště. Náš dům teď vypadá skvěle a firmu Josefa Fajtla všem doporučuji.
z IP 213.155.254.*** | 20.3.2015 19:05
S firmou pana Josefa Fajtla jsme začali spolupracovat od roku 2010 a postupně jsme si nechali realizovat podbití střechy, vestavěné skříně, schodiště do prvního patra a jiné další práce. Vždy byla práce perfektně odvedena a účtována za rozumnou cenu. S manželkou jsme byli spokojeni a budeme-li v budoucnu realizovat další úpravy, určitě se na pana Fajtla znovu obrátíme. Jan a Hana Hudákovi, Horní Benešov.
z IP 213.155.254.*** | 22.3.2015 14:31
V roce 2010 jsem si nechal firmou Josefa Fajtla zhotovit kuchyňskou linku od 3D návrhu až po instalaci, zapojení všech vestavěných spotřebičů a odzkoušení plné funkčnosti moderních vychytávek. Během jednoho dne byla pryč stará linka a nainstalovaná nová. Dodnes se na ní neprojevila sebemenší závada. Vždy jsem pochodil i s drobnostmi , na kterých se nevydělává, jako něco přiříznout, ohoblovat, konzultace a pod.
Na základě mých kladných zkušeností jsem zadal firmě p. Fajtla další zakázky,  v hasičské zbrojnici v Horním Benešově. Výrobu nábytku na míru do společenské místnosti v roce 2011, kuchyňskou linku v roce 2012 a vytvoření podesty v mezistropním prostoru šatny v roce 2013, která slouží jako postel  pro 10 lidí v případě nocování  při delších zásazích v naší hasičské zbrojnici. I v Těchto případech proběhlo vše k naší  hasičské spokojenosti.
Veškerá má spolupráce s firmou p. Fajtla proběhla vždy podle předem dohodnutých podmínek a hlavně bez navyšování ceny za vícepráce. Na rozdíl od jiných firem !!!
Za sebe mohu p. Fajtla jen doporučit. Je poznat, když řemeslník ovládá své řemeslo.
Kadlec Josef ml. Horní Benešov
z IP 37.48.38.*** | 22.3.2015 17:45
V roce 2013 nám firma Josefa Fajtla realizovala zhotovení střechy na novostavbě v Radimi. Jednalo se o profesionální a příkladné odvedení práce, včetně dodání řeziva v prvotřídní kvalitě. Podmínky, na kterých jsme se dohodli před realizací zakázky byly naprosto splněny bez jakýchkoliv výhrad. Obrovská spokojenost, jak s velice příznivou cenovou nabídkou, kvalitou, dodržením stanoveného termínu, tak i s komunikací. S panem Fajtlem jsme i nadále v kontaktu a realizuje další zakázky na našem RD (bednění na základy pro terasu, schodiště, návrh na zhotovení pergoly a zastřěšení terasy).
Firmu Josefa Fajtla vřele doporučujeme dalším zájemcům o jeho služby. Manželé Kučerákovi, Radim.
z IP 213.155.254.*** | 23.3.2015 12:04
Pan Fajtl pro mě  pracoval již několikrát, vždy jsem byla s jeho prací spokojena a mohu ho tedy všem doporučit. Chudíková mirka
z IP 46.13.183.*** | 2.4.2015 22:00
Letos nám firma realizovala střechu na domečku v Ostravě , po doporučení Davida Paličky . S firmou jsme nadmíru spokojeni a s odvedenou prací dvojnásob . Nejen že zhotovila střechu, ale dodávala i veškerý dřevomateriál na stabu . Vřele doporučuji
z IP 213.155.254.*** | 8.4.2015 16:10
Dobrý den, v letošním roce nám firma pana Josefa Fajtla realizovala vestavnou skříň a posuvné skříňové dveře. Musíme vyzdvihnout preciznost, dodržení termínu a samotnou realizaci.
Vřele doporučujeme. Manželé Tesařovi, Horní Benešov
z IP 79.142.150.*** | 19.5.2015 20:02
Dobrý den,
firmu pana Fajtla můžu s čistým svědomím vřele doporučit všem těm, kteří uvažují o nové střeše na svůj rodinný dům. Pan Fajtl mi poskytnul jednoduchou a přehlednou cenovou nabídku, ve všem poradil a nabídl nejlepší možné řešení střechy na mém domě v Neplachovicích.  Práce proběhly rychle (domluveném termínu), poctivě a přesně tak jak bylo dohodnuto. Střecha je to poctivá, krásná a nemám co vytknout. Rozpočet byl dodržen přesně dle domluvy.
Mosler, Neplachovice, mouzik@seznam.cz
z IP 213.175.45.*** | 4.6.2015 15:16
Firma pana Fajtla mi stavěla zahradní přístřešek a dětské hřiště. Vše proběhlo do termínu, na kterém jsme se domluvili hned ze začátku. Komunikace s panem Fajtlem byla výborná. S prací této firmy jsem velice spokojená a můžu všem doporučit.
veronika.reed@hotmail.com
z IP 131.207.242.*** | 15.7.2015 13:00
Chtěli bychom tímto panu Fajtlovi a jeho týmu poděkovat za perfektně provedenou kompletní rekonstrukci střechy na našem rekreačním objektu. Práce proběhly v červnu 2015, vše přesně podle plánu, ačkoliv počasí i terén v podlesí nebyly zrovna příznivě nakloněny. Parta skvělých řemeslníků se i s tím dokázala skvěle vypořádat a odvést práci ve 100% kvalitě. Navíc jsem měl možnost se něco z tesařiny naučit :-)
z IP 89.24.248.*** | 24.10.2015 09:08
Firma pana Fajtla,nam letos realizovala kuchyňskou linku. Je presne podle mych predstav a je krasna. Komunikace super.Kuchyn meli nachystanou driv,nez jsme ocekavali. Firmu muzu doporucit.
z IP 212.109.178.*** | 25.10.2015 10:39
Firmu na opravu střechy jsem musel vyhledat po pádu stromů na rekreační objekt. Proto jsem neváhal kontaktovat pana Fajtla, který nedávno rekonstruoval střechu na vedlejším objektu, jehož majitel byl velmi spokojený. Velmi mě potěšil profesionální přístup, vstřícná komunikace, rychlý odhad škody a hlavně pomoc při jednání s pojišťovnou. Firmu mohu jenom doporučit :-)
z IP 88.102.191.*** | 16.2.2016 20:20
V září v roce 2015 mi firma p. Josefa Fajtla realizovala dřevěný přístřešek pro auta - pergolu. Jelikož jsem v minulosti měla špatné zkušenosti s výběrem firmy na rekonstrukci domu, firmu p. Josefa Fajtla  jsem si vybrala na základě doporučení a recenzí. Mohu  říci, že zakázka byla realizovaná přesně dle mých představ. Velice výborná komunikace, dodržení termínu a hlavně výborná kvalita práce. Firma si sama obstarala všechen materiál včetně dodávky. S realizací zakázky jsem byla a jsem do dnes velice spokojená. Tuto firmu p. Josefa Fajtla mohu opravdu doporučit. V letošním roce plánuji dřevěné posezení, takže  tuto  firmu opět oslovím jako zákazník.
z IP 2a00:1028:96ca:*** | 10.5.2016 20:30
Minulý týden nám firma p. Josefa Fajtla dokončila zakázku kuchyně do nového domku. Firmu rozhodně doporučujeme. Provedení, komunikace, profesionální přístup, kvalita práce - vše super.
z IP 37.48.12.*** | 17.5.2016 18:24
Když k Vám příjde jednatel firmy a řeknete mu, že chcete kompletní rekonstrukci střechy, ať Vám zpracuje odhad co nejdřív.... Vybral jsem 3 firmy, ale jen pan Fajtl mi řekl odhad během první schůzky. Termín zhotovení jsme dohodli taky hned. A to už je vidět, že je to schopná firma a pracuje se dřevem... Práce probíhala podle plánu, vše podle mých představ, komunikace perfektní... Pokud bych něco měnil, tak jen to počasí :-) Tuto firmu plně doporučuji a do budoucna určitě znovu oslovím...
z IP 84.19.89.*** | 1.10.2016 09:55
Po rozhodnutí o rekonstrukci střechy na našem rodinném domu jsem si pozval několik firem a požádal je o vypracování předběžné cenové kalkulace na tuto rekonstrukci.
Po zvážení všech návrhů jsme se s manželkou rozhodli pro firmu pana Fajtla a to hned z několika důvodů. Pan Fajtl již při prvním setkání a prohlídce stávající střechy udělal hrubý odhad budoucí rekonstrukce , což podle nás svědčí o dlouholeté zkušenosti a profesionálním přístupu. Stanovenou konečnou cenovou kalkulaci nepřekročil ani o korunu. Jednání pana Fajtla bylo vždy korektní a přátelské.  Každý náš požadavek plně akceptoval a udělal vše abychom byli spokojeni. Dokonce nám vyšel vstříc i v posunutí termínu na téměř poslední chvíli což nám umožnilo lépe se připravit na rekonstrukci. Chci také vyzvednout velmi profesionální přístup řemeslníků, kteří rekonstrukci prováděli a udělali maximum pro bezchybnou práci na rekonstrukci. Ještě jednou všem kteří se na této rekonstrukci podíleli chci velmi poděkovat . Firmu pana Fajtla mohu jen doporučit a jsem si jistý, že to nebyla poslední spolupráce.
z IP 88.100.249.*** | 14.12.2016 12:23
Dobrý den,
chtěla bych Vám vřele doporučit firmu pana Fajtla, a to za jejich precizně provedenou práci, cenově přijatelnou, dodržení dohodnutého termínu a stanoveného rozpočtu.

V dnešní době je těžké najít osobu, či firmu, která by Vám provedla jakoukoliv opravu, ,či rekonstrukci bez toho, abyste se nemuseli bát, co vás čeká a zda práce bude provedena dle vašich představ. Firma pana Fajtla právě takovou je.

Pan Fajtl a jeho pracovníci mi prováděli letos (roku 2016) opravu střechy s následným pokrytím. Nicméně velice jsem si vážila ochoty pana Fajtla, že aniž by musel pomohl mi sehnat kominíka a komín na mou žádost dále oplechoval. Vedoucí takové firmy se jen, tak nevidí. Je vstřícný s čímkoliv pomůže a poradí.

Firmu pana Fajtla jsem si vybrala z důvodu průběhu oprav střechy u sousedů a následného výsledku, který byl za příznivou cenu. Důležité je, že pan Fajtl a jeho pracovních provádí veškerou práci, která je potřeba a nemusíte si zvlášť shánět někoho, na zednickou a podobně.

Jsem maximálně spokojena a moc bych chtěla poděkovat panu Fajtlovi a jeho pracovníkům za jejich odvedenou práci. Je pěkné vědět, že kdykoliv se naskytne problém, mám se na koho obrátit. Plánuji již další spolupráci.

S pozdravem Stašová
z IP 213.195.202.*** | 2.2.2017 06:16
Začalo to v roce 2014, když jsme si chtěli koupit dům. Poprosili jsme pana Fajtla, zda by se nám při obhlídce domu podíval na stav střechy na námi zvoleném domě ke koupi..Byl ochotný a samozřejmě přišel a řekl nám svůj názor na střechu tehdy i odhad ceny. V té době nám bylo řečeno, že krovy nevypadají zle, ale střešní krytina může vydržet třeba 5 let, ale taky nemusí.. V roce 2016 jsme byly nuceni střešní krytinu řešit, objevilo se první zatečení, avšak mimo obytnou místnost. Rozhodli jsem se nechat si udělat více CN nabídek, ať se pak můžeme rozhodnout dle ceny.Zvolili jsme firmu pana Fajtla. Od první chvíle co přijel, jsme s ním neměli žádný problém. Vytvořil nám cennovou kalkulaci, která byla samozřejmě zadarmo, řekl nám vhodné řešení klempířských prvků atd.. Domluvili jsme si termín a dobu trvání prací. Nakonec nám střecha byla zhotovena ještě dříve, než byl náš termín, což jsme byly moc rádi. Doba prací byla dodržena. V případě, že jsme si něčím nebyly jisti, okamžitě přijel a vše řádně zkontroloval. Střešní krytina nám byla zhotovena konec 9/2016 - začátek 10/2016. Z naší strany tedy absolutní spokojenost a také neproběhlo žádné navyšování ceny ze strany firmy, vše bylo dodrženo dle domluvy.  Doporučujeme dále.

Martina Chlebcová
z IP 193.179.208.*** | 2.5.2018 09:39
Pro rekonstrukci střechy na našem rodinném domě jsem si nechal udělat několik cenových nabídek.
Po porovnání všech návrhu jsem se rozhodl pro firmu pana Fajtla.
U pana Fajtla  při prvotní setkání a prohlídce střechy bylo vidět, že s rekonstrukci střech  má veliké zkušenosti a profesionální přístup. Všechno podrobně vysvětlil, co se bude měnit a co a jak se bude provádět při rekonstrukci.
Ještě téhož dne udělal hrubý odhad ceny a byl dohodnut termín realizace (duben 2018).
Plně respektoval naše dodatečné požadavky a konečnou dohodnutou cenovou kalkulaci nenavýšil a vše bylo dodrženo dle domluvy.
Dále bych chtěl velice poděkovat jeho pracovníkům za profesionální přístup, rychlou a perfektně provedenou práci. A i když v době rekonstrukce začali mrazy, jeho PANI ŘEMESLNICI pracovali, jak by bylo léto.
Ještě jednou děkují všem. Firmu pana Fajtla vřele doporučují.
harazim.petr@seznam.cz – na dotazy odpovím.
z IP 91.214.158.*** | 8.8.2018 08:52
Dobrý den, pokud zvažujete o nové střeše tak mohu doporučit firmu pana Fajtla. Tuto firmu jsme si vybrali jako jednu z mnoha. Už při prvním setkání s panem Fajtlem bylo vidět, že své práci rozumí, má velké zkušenosti. S ochotou a přátelským jednáním nám ve všem poradil, nabídl nejlepší možné řešení. Cenová nabídka byla dodržena, jako i termín realizace zakázky.  Při konečném účtování za práce navíc nedošlo k žádnému navyšování, vše bylo dodrženo dle domluvy. Velké poděkování patří PÁNŮM ŘEMESLNÍKŮM, kteří v tak horkém počasí odvedli perfektní a skvělou práci, měli vždy dobrou náladu a dokonalý a milý přístup. Děkuji firmě pana Fajtla a jeho týmu, že existuje v dnešní době taková firma, která dokáže svého zákazníka podpořit, poradit svou práci odvede precizně dodrží vše na čem se se zákazníkem domluví a ještě po nich zůstane krásně odvedené dílo. Děkujeme. Tuto firmu plně doporučuji. Neváhejte!
z IP 109.81.211.*** | 21.9.2018 11:21
Dobrý den, děkujeme za realizaci střechy na novostavbu našeho bungalovu. Vše probíhalo tak, jak bylo dohodnuto. Cenová nabídka byla dodržena, stejně tak i termín realizace zakázky. Řemeslníci zkušení a příjemní pánové. Děkujeme a doporučujeme ! Burdovi
z IP 185.67.190.*** | 3.12.2018 10:44
Děkuji za zhotovení členité  střechy, kterou už bezprostředně po dokončení prací /listopad/ prověřil silný vítr a déšť, a zatím dobrý :)).
Děkuji za  PROFESIONÁLNÍ práci  a vstřícné jednání  nejen  panu  Fajtlovi,  ale i  tesařům i pokrývačům, kteří tuto -  ne zcela rutinní  práci - brali jako výzvu své šikovnosti a dopadlo to na výbornou.
Oceňuji  dodržení cenové nabídky,  ochotu dojíždět na vzdálené pracoviště, kvalitní přípravu, urgentní  řešení očekávaných i neočekávaných komplikací a překvapivý pořádek, který všichni řemeslníci udržovali během práce.
Mohu tedy jen doporučit.
Přeju všem hezký předvánoční čas  a do příštího roku  hodně nových  krásných střech . Vašíčková
z IP 5.188.211.*** | http://xlrijahrpwwx.com/ | 21.1.2019 02:37
sHMLGu  <a href="http://koezvtagwaly.com/">koezvtagwaly</a>, [url=http://vekurvuxwkde.com/]vekurvuxwkde[/url], [link=http://ktltnwhsdosf.com/]ktltnwhsdosf[/link], vjuzfnjcazas.com/
z IP 5.188.211.*** | http://shdctgqyiimr.com/ | 22.1.2019 00:23
gPXPdR  <a href="http://luabnsugkkks.com/">luabnsugkkks</a>, [url=http://pnqkuytrvvan.com/]pnqkuytrvvan[/url], [link=http://mchnltmrndmi.com/]mchnltmrndmi[/link], mvcuempykbjw.com/
I didn't go to university faktoman.com/stmap_72e6k6p.html?digoxin.levitra.zidovudine antibiotico cephalexin 500mg  "What they're saying is that they do know that the next movein interest rates is up, they do know that that time is rapidlyapproaching, but that they just want to buy themselves some timebefore raising."
Another service? carupanodigital.com.ve/stmap_72a774w.html? spironolactone.viagra.norethindrone dragon pharmaceuticals  "I'm going to prison or death sentence for killing my wife love you guys miss you guys take care Facebook people you will see me in the news my wife was punching me and I am not going to stand anymore with the abuse so I did what I did I hope u understand me," the post on Medina's Facebook page said.
toko-penangkalpetir.com/stmap_7247v71.html? vytorin.cialis.loratadine.flurbiprofen where can u buy stiff nights  While the atmospherics may be improving, negotiators from Britain, Germany, France, Russia, China and the United States will arrive in Geneva with little more than what they have put on the table in meetings over the past 19 months, diplomats familiar with the planning say.
provitagroupbd.com/stmap_72sj0pv.html?viagra.tadadel.glycomet flagyl 50mg tablets  Womack said the Mining and Energy Commission’s authority to review a trade secrets is crucial. It grants the commission power to reject bogus trade secret claims, and to safeguard against unsafe chemicals.
www.amazingborneo.id/stmap_7287m1o.html?repaglinide.femigra.cialis medicine-usa.com  Down the road, Canadian crushers will need even biggersupplies. ADM expects to complete construction of Canada'slargest biodiesel plant at Lloydminster, Alberta within weeks,while Louis Dreyfus Commodities, Bunge Ltd andRichardson International are all expanding.
bonekaperaga.com/stmap_72o9pya.html?imipramine.levitra.estrogens william murray pharmacy  “Drinking the Kool-Aid” refers to the 1978 Jonestown Massacre; the phrase suggests that one has mindlessly adopted the dogma of a group or leader without fully understanding the ramifications or implications.
We're at university together jelajahflores.com/stmap_72mid24.html?levitra.nabumetone.ramipril hydroxycut black ultra advanced liquid reviews  During his press conference on Wednesday Mr Clegg also disclosed that the Government is set to miss its goal of imposing exit checks at every port and airport by the time of the next general election.
atapjava.com/stmap_72ddjdq.html?chloromycetin.viagra.kytril nexium otc costs  The partnership, which combines the University’s expertise in translational medicine with Biogen Idec’s strengths in drug discovery and development, will include identifying drug compounds that could potentially be used as treatments for the neurodegenerative conditions.
www.tribratanewsmanado.com/stmap_72qhkzd.html? acivir.levitra.alfuzosin.cefpodoxime fixt nomad water filter  You begin to wonder what their stories are and the reasoning for their names plastered on the stern. You stop worrying about the things that once mattered, and you begin to realize what life is all about.
vcontenidos.com/stmap_722t4vo.html?levitra.zanaflex.zagam goodrx imuran  In this June 10, 2011 file photo, a forest burns during a backburn operation to fight the Wallow Fire in Nutrioso, Ariz. The West's 2012 wildfire season exploded in earnest last month with a wind-whipped blaze that killed three people in rugged alpine canyon country near Denver. At its peak, it took a 700-strong federal firefighting team a week of labor, day and night, to tame the blaze _ and other states throughout the West took notice.Fire experts say this year's drought, low snowpack and record-high temperatures in much of the West portend a dangerous installment of what has become year-round wildfire threat. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez, File)
carupanodigital.com.ve/stmap_72a774w.html? viagra.fairness.metronidazole.myambutol mundogenericos.net  As you may be aware, water releases from the Herbert Hoover Dike at Lake Okeechobee are administered by the United States Army Corps of Engineers. The dike is managed to contain lake levels up to 15.5 feet. Above this height, the Corps has determined that the weight of the water begins to pose a significant risk to the dike's structural integrity. When heavy rains and runoff cause the lake to rise beyond this capacity the Corps conducts a managed release of water to return it to a safe level. These were the conditions this summer which required the release of water from the lake.

Novinky

  • Daoreet doloregn

    13.8.2012

    Cocktails-drink-colorful-deliciousFar far away, behind the word mountains, far from the countries.

  • Dolor sit amet

    13.8.2012

    Colorido-vidro-cocktails-beber-640x960 Far far away, behind the word mountains, far from the coun.

Kontaktujte nás

!FIRMA

Hhjhsajfhhsadf 123
Hhjhsafjhhj 123 45

E-mail: !EMAIL
Tel.: !TELEFON


Zvětšit mapu